Wandel mee op ‘derde kerstdag’

Na de kerstdagen zin om naar buiten te gaan en lekker uit te waaien? Loop dan mee met de winterwandeling in het Bentwoud op “derde kerstdag”donderdag 27 december tussen 13.00 -16.00 uur. Je kunt mee met de gidsen van De Vrienden van het Bentwoud voor een wandeling van ongeveer anderhalf uur. Na de wandeling staat er een lekkere broodbol met soep voor je klaar. Aanmelden vooraf is noodzakelijk en kan tot zondag 23 december a.s.
De Vrienden en Atletiekvereniging AV’47 organiseren samen deze wandeling. AV’47 heeft haar locatie beschikbaar gesteld als vertrekpunt.

Gezellig bij de vuurpot

De wandeling
De route loopt door het meest recent aangelegde deel van hetBentwoud: in het oosten tegen Boskoop en Waddinxveen. We wandelen niet alleenover aangelegde paden. We struinen ook door jong bos en door het toekomstig begrazingsgebied voor runderen. Een mooi en stil stuk van het Bentwoud waar je anders misschien niet zo gemakkelijk komt. Hiervoor is het zeker nodig dat je stevige wandelschoenen of laarzen aandoet. Voor mensen voor wie het struinen teveel is: er zijn altijd aangelegde paden in de buurt. De gidsen wijzen je de weg. Een hond mag mee, maar wel aangelijnd.

Na afloop kom je weer op temperatuur bij de vuurkorf met warme chocola of glühwein, en kun je genieten van een broodbol met heerlijke,warme snert.

De feiten op een rij
*Datum: donderdag 27 december 2017 vanaf 13.00 uur. Delaatste gids vertrekt om 13.30 uur.
*Startpunt: parkeren bij atletiekvereniging AV’47, Sportpark Hoogeveenseweg, Boskoop. Ingang is naast de voetbalvereniging Floreant en doorrijden tot achterin.
*Kosten: € 3,00 p.p. inclusief een broodbol met snert endrinken. Kinderen tot 12 jaar gratis.
*Aanmelden: aanmelden is noodzakelijk via onder vermelding van het aantal personen via winterwandelingbentwoud@gmail.com.
*Tip: doe stevige schoenen aan, als het heeft geregendwaterdichte schoenen.