Prijswinnaars fotowedstrijd Bentwoud

Op 8 oktober 2022 heeft burgemeester Spies van Alphen aan den Rijn de prijzen uitgereikt aan de winnaars van de fotowedstrijd ‘Genieten van het Bentwoud’. De aanwezigen hebben daarna uit deze winnaars ook een winnaar ‘publieksprijs’ gekozen.
De fotowedstrijd had vier categorieën: landschap, dieren, planten en recreatie. Voor kinderen tot 12 jaar was er een aparte wedstrijd ‘Zoek de kleuren in het Bentwoud’. In elke categorie en in de jeugdwedstrijd heeft de jury 3 foto’s genomineerd. De prijswinnende foto’s zijn hieronder te bekijken.

Categorie dieren, fotograaf Jan van Dijk
Categorie planten, fotograaf Annet Jager
Categorie landschap, fotograaf A.J. Cats
Categorie recreatie, fotograaf Anne van den Bosch
Jeugdwedstrijd en winnaar publieksprijs, fotograaf Nathan Gillissen