Winterwandeling Bentwoud

Na de kerstdagen zin om naar buiten te gaan en lekker uit te waaien? Loop dan mee met de winterwandeling in het Bentwoud op ‘derde kerstdag’ dinsdag 27 december tussen 11:00 -14:00 uur. U kunt mee met de gidsen van De Vrienden van het Bentwoud voor een wandeling van ongeveer anderhalf uur. Na de wandeling staat er een lekkere broodbol met soep klaar, en warme chocola en glühwein. Aanmelden vooraf is noodzakelijk en kan tot vrijdag 23 december a.s.

De wandeling
De wandeling begint met een mooi uitzicht vanaf de heuvel van het ‘Landgoed Bentwoud’ en voert naar beneden door het omliggende gebied richting het oostelijk deel van het Bentwoud. We struinen over goed begaanbare paadjes door het oudste gedeelte van het Bentwoud, en over graspaden. Stevige, hoge wandelschoenen of laarzen zijn een must. Een hond mag alleen aangelijnd mee.
De route is ongeveer 5,5 km en duurt ongeveer anderhalf uur.

De feiten op een rij
*Datum: dinsdag 27 december 2022 vanaf 11.00 uur. De laatste gids vertrekt om 11.30 uur.
* Fietsen kunt u parkeren bij de tent bovenop het Landgoed Bentwoud.
*Parkeren auto: parkeerplaats Bentwoud-Noord, Hogeveenseweg  tussen Benthuizen-Boskoop.
*Startpunt wandeling: bovenop het Landgoed Bentwoud.
*Kosten: € 3,00 p.p. inclusief erwtensoep en drinken. Kinderen tot 12 jaar gratis.
*Aanmelden: aanmelden is noodzakelijk onder vermelding van het aantal personen via info@bentwoud.info.
* TIP: trek stevige wandelschoenen of laarzen aan.