Stap door de sprookjeswereld van het Bentwoud

Op zaterdag 20 juni verandert een deel van het Bentwoud in een sprookjeswereld. De Gebruikersgroep Bentwoud en Staatsbosbeheer nodigen kinderen met hun ouders of opa en oma uit om te ontdekken welke sprookjes er in het bos te vinden zijn. Al struinend over de speciaal uitgezette wandelroute ontdek je de sporen uit de sprookjes. Lekker al wandelend ontdekken en puzzelen in de natuur.
Sprookjestocht_019_door_Monica_Duffels

Wie liep er met zeven mijlslaarzen? Wie zat verstopt achter een rozenhaag? Wie loopt daar in een prinsessenjurk? Weet jij om welk sprookje het gaat? Onderweg kunnen de kinderen verschillende dingen doen en ontdekken. Aan het eind van de tocht staat er limonade en vertelt de Verhalenverteller een prachtig sprookje over het Bentwoud.

Datum: zaterdag 20 juni 2015.
Kosten: €2,50 per kind, begeleidende volwassenen zijn gratis.
Start: tussen 13.00 – 14.00 uur.
Startplaats: parkeerplaats van Staatsbosbeheer in het Bentwoud. Volg de borden P Bentwoud langs de onverharde weg langs de HSL lijn.
Duur: ongeveer anderhalf uur (2,5 km lang)
Aanmelden en betalen (graag gepast) kan bij de startplaats op de dag zelf.

Tip: de route loopt voor een groot deel over een onverhard struinpad en is slecht toegankelijk voor wandelwagens.